Vrijednosnice Osijek

 

Firma Vrijednonsice Osijek d.o.o. djeluje na tržištu od 1999. godine sa sjedištem u Osijeku. Usluge koje Vrijednosnice Osijek pružaju svojim klijentima usmjerene su ka unapređenju i razvoju njihovog poslovanje. Iza njih stoji dugogodišnje radno iskustvo i suradnja sa  različitim industrijama u Hrvatskoj i regiji. 

 

Osnovne djelatnosti Vrijednosnica Osijek d.o.o. su:

- Istraživanje tržišta i javnog mnijenja

- Financijsko posredovanje i savjetovanje 

- Trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu

- Kupnja i prodaja investicijskog zlata i srebra sa CHF certifikatom

 

Europlantaže Brođanci

U suradnji sa našim poslovnim partnerom Europlantaže d.d. svim našim potencijalnim kupcima nudimo mehanizaciju za berbu višanja. Točnije radi se o beraču višanja s kojim smo trenutno najkonkurentniji na svijetu što se tiče cijene i troškova same berbe a koji predstavlja inovaciju i revoluciju u voćarstvu na koju smo iznimno ponosni jer smo prvi u Svijetu prezentirali proizvod koji je apsolutno dominantan po konkurentnosti, brzini i preciznošću branja bez dodira ploda ljudskom rukom. Za berač višanja već sada imamo velik broj zainteresiranih firmi iz regije, tako da postoji lista čekanja. Kada isporučimo sve narudžbe za regiju okrenut ćemo se tržištu Europske unije odnosno južnoeuropskom tržištu (Španjolska, Portugal, Italija) jer je jedino južna Europa pogodna za podizanje nasada višanja i iz tog je razloga višnja deficitarna u Europskoj uniji.

 

Opeka Osijek

Nudimo sve vrste punih opeka, šupljih, zidnih i stropnih elemenata, betonske i termo blokove, betonsku galanteriju… 

Kao sastavni i vrlo bitan dio naše grupacije je i Opeka d.d. koja je najuvjerljiviji dokaz duge tradicije opekarstva na tlu Slavonije  dugo gotovo cijelo stoljeće. Dugovječnost  Opeke d.d. značila je stalno razvijanje i potvrđivanje na tržištu, što je dovelo do toga da je Opeka d.d.  vodeći proizvođač opekarskih proizvoda u Hrvatsko sa kapacitetom proizvodnje 200 mil. NF. Vrlo bitan dio u razvoju i proizvodnji opeke i opekarskih proizvoda je inovativna tehnologija i korištenje energenata iz biomase. To su razlozi zbog koji Opeka d.d. nudi opeku i opekarske proizvode po najpovoljnijim cijenama.